24-26 באוגוסט, 2017, במלון פרימה רויאל, ירושלים
סופשבוע קולינרי בניחוח איטלקי בהשתתפות השפית האיטלקיה
דניאלה די ורולי.
נהנה מסדנאות שף, טעימות, סיור מודרך וטעים בשוק מחנה יהודה, קוקטייל על הגג ועוד
חמישי
15:00 | קבלת חדרים והתרגשות לקראת סופשבוע מדהים וטעים במיוחד
19:30 | פותחים את סוף השבוע
בקוקטייל מרענן על גג המלון המשקיף לנוף ירושלמי
שישי
7:00-10:00| '
שופן ושמפיין' ארוחת בוקר לצלילי פסנתר בלווי שמפנייה
10:00-13:00 | סיור בשוק מחנה יהודה | נצא לסיור רגלי מודרך בעקבות השפע, ההווי וההיצע שיש לשוק מחנה יהודה להציע.
נעבור בין רחובות השוק השמחים, נשמע סיפורים פיקנטיים ומשעשעים וכמובן נעצור לטעימות מהדוכנים המעניינים והטעימים יותר |
בהדרכת נורית בזל
16:00-18:00 | מאמא מיה!| סדנה קולינרית בהנחיית השפית האיטלקיה
- דניאלה די ורולי* בה נטעם ממטעמיה, נשמע סיפורים מרתקים
ונחשף למתכונים וסודות 'מאחוריי הסירים' של שפית איטלקייה אמיתית. הסדנה תועבר באנגלית ואיטלקית. באנגלית עם תרגום לפני הצורך.
שבת
7:00-10:00| '
שופן ושמפיין' ארוחת בוקר לצלילי פסנתר בלווי שמפנייה
11:00-13:00 | טאפאס איטליינה| בסדנה ייחודית עם השפית האיטלקיה
- דניאלה די ורולי* נלמד להכין (ונטעם כמובן) טאפאס ירושלמי ויצירתי עם נגיעות איטלקיות.
הסדנה תועבר באנגלית ואיטלקית. באנגלית עם תרגום לפני הצורך.
*דניאלה די ורולי – שפית מקצועית המתגוררת במילאנו, איטליה. חברת איגוד השפים האיטלקי ומתמחה בקייטרינג כשר באיטליה ובריביירה הצרפתית.
בנוסף, דניאלה מדריכת שפים בבתי ספר לבישול, כולל ה - Kitchen וEataly - במילנו, מפיקה כנסים בנושא מאכלים יהודיים מסורתיים,
מפרסמת מתוכנים ב La Cucina Italiana ומופיעה בתוכניות בישול בטלויזיה האיטלקית.
דניאלה עבדה עם שפים ידועים רבים באיטליה, כולל שף בעל 3 כוכבי מישלן, היינץ בק ואוהבת לחקור תרבויות שונות ואוכל, תוך שימוש במרכיבים מקומיים.
לתכנית המלאה: לחצ/י כאן
מלון פרימה רויאל שומר את הזכות לשנויים. ט.ל.ח.